Over Ons

Japans Restaurant

Over Ons

SENSAI ademt de sfeer uit van een authentiek Japans restaurant. U wordt er op een elegante en attente manier bediend met op de achtergrond het karakteristieke geluid van de pepermolens. Eten in Sensai is niet alleen een gastronomische ervaring, het is ook een waar spektakel. De chef toont vlak bij u tafel zijn technieken. Behendig transformeert hij voor u de fijnste en verste ingrediënten in een heerlijke gerecht.

Uitstekende

Teppan Yaki

Degenen die van A tot Z verzorgd willen worden kunnen bij Sensai genieten van onze Teppan Yaki Menu’s. Teppan Yaki menu’s bestaan doorgaans uit meerdere gangen die achter elkaar met kleine tussenpozen op de Teppan Yaki tafel bereid worden, waarbij u de keuze heeft uit diverse samenstellingen van vis, vlees of combinatie daarvan, vergezeld door groenten als Chinese kool, lotuswortel, etc. Alle menu’s worden geserveerd met voorgerecht, miso-soep en nagerecht. Uiteraard zijn sushi’s en verse sashimi erbij verkrijgbaar uit onze uitgebreide assortiment.

IMG-OUR
IMG-OUR
Uitgebreide

Menus

Op het menu staan Japanse à la Carte specialiteiten en een uitstekende keuze van sushi en sashimi, naast een grote variëteit van voorgerechten, soepen en groenten. Het hoofgerecht is gebaseerd op het beste dagaanbod van verse vis, zeevruchten en vlees. Salades, Japanse rijst, desserts en Japanse thee vervolledigen het menu.